Cautare

1097 de rezultate pentru "buftea accident cozma" (4.06 secunde)
Din accident a rezultat ranirea usoara a conducatoarei auto C. ... Din accident a rezultat ranirea grava a pietonului care a ramas internat la spital.
Antrenorul lui Sahtior sustine ca vatmanul tramvaiului care l-a lovit putea evita acest accident si chiar este de parere ca omul a provocat intentionat accidentul. ... Lucescu a fost implicat vineri intr-un accident rutier petrecut in Capitala.
Cantaretul Lino Golden a fost implicat intr-un accident grav, dupa ce ar fi intrat cu masina intr-un tramvai. Artistul a fost transportat la spital.
Marian Radulescu, de 50 de ani, primarul comunei Colonesti din judetul Olt, a fost implicat intr-un grav accident de masina, petrecut miercuri seara, pe DN 65-E 574, informeaza gazetanoua.ro.
Fiul unui cunoscut om de afaceri din orasul gorjean Targu Jiu, care a provocat in noaptea de 22 spre 23 aprilie un accident de circulatie soldat cu doi pietoni raniti, a fost retinut pentru 24 de ore in dimineata zilei de 24 aprilie, informeaza Realitatea TV.
Un un accident rutier soldat cu trei victime s-a produs in urma cu putin timp pe bulevardul Dacia din Craiova, in zona statiei de betoane.
Echipajul de prim ajutor din cadrul SMURD Slatina a intervenit ieri seara, pe DN 65-E 574, pe raza localitatii Ganeasa, unde, in urma unui accident rutier intre un TIR si o autotutilitara, incarcata cu varza, o persoana a necesitat ingrijiri medicale de urgenta.Ajunsi la locul solicitarii, impreuna cu un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanta, salvatorii au gasit victima, Gheorghe B., de 39 de ani, din municipiul Pitesti, sofer al autoutilitarei, pe strada, intins pe spate, constient, confuz, prezentand plaga la nivelul capului, plaga la genunchiul stang, excoriatii la nivelul umarului stang si bratului drept si excoriatii toraco-abdominale.
Primul accident a avut loc in comuna Ciuperceni, unde un barbat de 59 de ani, in timp ce conducea un moped, pe DJ 673 A - Stramba Vulcan, a patruns pe DN 67 fara a acorda prioritate de trecere unui autotren, la volanul caruia de un alt gorjean, de 45 ani, din comuna Crasna.
Un craiovean a decedat astazi, in jurul pranzului, dupa ce a fost victima unui accident rutier.
Trei persoane au fost ranite, intre care una grav, sambata seara, in urma unui accident produs la intrarea in satul Agarbiciu, judetul Cluj, dupa ce soferul unui autoturism a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat cu masina intr-o prapastie, informeaza Mediafax.
Actrita Violeta Andrei, care interpreta rolul adolescentei Mada in serialul de televiziune "Nimeni nu-i perfect", a murit marti dimineata, la cateva zile dupa ce a fost implicata intr-un grav accident de circulatie. ... In accident, un copil de cinci ani a fost ranit, iar mai multe masini au fost avariate.
Vasilica Oncea, agent de paza la Combinat, proprietarul Peugeotului avariat, a povestit ca dupa accident soferul si-a incuiat masina si a plecat, cel mai probabil pentru ca era sub influenta bauturilor alcoolice.
Patru persoane au fost ranite usor, ieri-dimineata, intr-un accident rutier produs de un cetatean sarb pe DN 65F(Centura de Nord), care a intrat pe contrasens cu masina pe care o conducea si a lovit frontal un autoturism care circula regulamentar.
Trei persoane au fost ranite, luni, in urma unui accident care a avut loc pe DN 7, in localitatea hunedoreana Simeria, si in care au fost implicate doua autoturisme si un microbuz in care se aflau noua persoane.
Bloggerul de turism Razvan Pascu, un adevarat etalon pentru pasionatii de calatorii si de condei, face cateva precizari in legatura cu tragicul accident care a avut loc recent la Muntenegru.
daca exista o supraveghere video in Bistrita Nasaud, cand s-a petrecut acel accident cumplit, cu camionul cu lemne care s-a rasturnat, nu s-ar fi intamplat acel accident si nici cele 2 accidente de azi-noapte.
Un alt accident in care a fost implicat un autocar care transporta romani a avut loc duminica dimineata, in Bulgaria.
Soferilor care depasesc viteza legala cu peste 60 de kilometri si produc un accident rutier soldat cu pagube materiale li se aplica sanctiuni de la 51 pana la 120 de puncte de amenda (intre 4.080 si 9.600 de lei).
Jurnalista de la Antena 1, moarta intr-un accident rutier in Ajunul Craciunului Sefa sectiei Social de la Antena 1, Iuliana Gatej, initiatoarea unei sensibile emisiuni dedicate copiilor, ajutorarii celor cu necazuri, a murit in Ajunul Craciunului, joi seara, intr-un accident de masina.
Cinci elevi au fost raniti dupa ce masina in care se aflau a fost implicata intr-un accident. Autovehiculul era condus de un adolescent care avea permis de o singura zi.
google-analytics.com